Hooligans Antwerp verpesten voetbalavond

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 291 reacties
Hooligans Antwerp verpesten voetbalavond
Foto: © SC

De fans van Antwerp kwamen de laatste tijd enkel positief in het nieuws. De sfeer op de Bosuil en op verplaatsing werd haast legendarisch. Nu hebben enkele onverlaten binnen dat legioen zich zondag van hun slechtste kant laten zien.

Een supportersbus van Racing Genk werd op een parking langs de snelweg bekogeld. Een Genk-supporter werd geraakt door een fles en er sneuvelde ook een ruit. Daardoor moest er gewacht worden op een vervangbus.

De Genkse fans misten daardoor het grootste deel van de overwinning op Gent in de Ghelamco Arena. De bussen kwamen elkaar toevallig tegen op de parking in Ranst. De 'fans' van Antwerp kwamen terug van de partij tegen Sint-Truiden op Stayen.

Ook in Sint-Truiden dreigde het fout te lopen, meldt het Belang van Limburg. Antwerpse hooligans dreigden gisteren de boel kort en klein te slaan. Er was op Stayen plaats voor 650 Antwerpsupporters, maar zo’n 200 hooligans daagden op zonder ticket en wilden toch het stadion binnen.

“De politie vreesde voor zware amok en vroeg om toch meer volk van Antwerp binnen te laten. Uiteindelijk hebben we 150 mensen binnengelaten. Eigenlijk kan dit niet”, aldus wedstrijdverantwoordelijke Philippe Bormans van STVV.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties