Fede Vico krijgt eindelijk zijn kans bij paars-wit

Joris De Wolf
| 26 reacties
Fede Vico krijgt eindelijk zijn kans bij paars-wit
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Anderlecht heeft zijn selectie bekend gemaakt voor de wedstrijd van woensdag op het veld van Oostende. Opmerkelijk, voor het eerst heeft John van den Brom een plaatsje voor de Spaanse jeugdinternational Fede Vico.

Fede Vico kwam afgelopen zomer over van Cordoba. Paars-wit legde 1,6 miljoen euro op tafel, maar mede door blessures kon de youngster zich nog niet doorzetten. Anderlecht kan voor de wedstrijd tegen de kustploeg wel nog niet rekenen op Ronald Vargas en Silvio Proto, zij zijn nog niet voldoende hersteld van blessures.

De voorbije week kreeg RSCA opnieuw met heel wat pech af te rekenen. Matias Suarez is met een kruisbandenletsel out voor de rest van het seizoen. Terwijl kapitein Guillaume Gillet nog enkele weken onbeschikbaar zal zijn nadat hij een diepe vleeswonde opliep in de wedstrijd tegen Standard.

De volledige selectie: Acheampong, Bruno, Cyriac, Dendoncker, Deschacht, De Zeeuw, Kaminski, Kljestan, Kouyate, Mbemba, Milivojevic, Mitrovic, Najar, N’Sakala, Nuytinck, Praet, Roef, Tielemans, Vanden Borre en Vico.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties