De Ceulaer maakt zich zorgen: "Wil match ook eens bekronen met doelpuntje"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 30 reacties
De Ceulaer maakt zich zorgen: "Wil match ook eens bekronen met doelpuntje"
Foto: © SC

KRC Genk hield gisteren de punten thuis tegen KV Kortrijk. Benji De Ceulaer toonde zich een bedrijvige pion bij de Limburgers, maar was na afloop niet helemaal tevreden. "Ik zou graag mijn wedstrijd bekronen met een doelpuntje.

Cédric De Volder in Genk

Jelle Vossen bezorgde KRC Genk gisteren de volle buit met een enig mooie omhaal. Toch maakte Benji De Ceulaer de meeste indruk bij de blauwhemden. De voormalige sterkhouder van Sporting Lokeren was een constante gesel voor de bezoekende defensie.

“Die drie punten zijn natuurlijk het belangrijkste goed”, aldus De Ceulaer. “Maar ik wil mijn match ook graag eens bekronen met een doelpuntje. Of de trainer me al heeft aangesproken omtrent het uitblijven van die goals? Nee, maar ik wil de lat zo hoog mogelijk leggen.”

"Tips van de keeperstrainer"

De flankaanvaller staat ondertussen al droog sinds eind augustus. Kruipt dat in het kopje? “Ik wil daar eerlijk gezegd niet te veel over nadenken. Voor je het weet gaat zoiets een eigen leven leiden en dat wil ik vermijden. Dat goaltje zal wel vallen zeker. Vorig seizoen scoorde ik nog met de ogen dicht.”

Het was nochtans bijna prijs voor De Ceulaer. Na de pauze stormde hij op Darren Keet af, maar zijn poging strandde op de paal. “Ik dacht op dat moment aan de tips die ik van de keeperstrainer had gekregen”, besluit de flankaanvaller. “ Net daarom koos ik voor de korte hoek, maar de paal stond in de weg. Eigenlijk moest die bal gewoon binnen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties