Spelers Anderlecht zijn wel degelijk fysiek in orde

Spelers Anderlecht zijn wel degelijk fysiek in orde
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

"Anderlecht traint niet genoeg en niet stevig genoeg", dat was de conclusie van een artikel in S/V Magazine van deze week. Een artikel dat bij paars-wit op hoongelach onthaald werd en volgens ons ook fel overdreven is.

Ok, de spelers hebben iets meer vrije dagen dan onder Ariël Jacobs, maar op trainingsdagen wordt er wel meer getraind dan vroeger. Naast de groepstrainingen staan er immers nog individuele trainingen, fitnesstrainingen en trainingen in kleinere groepen op het programma. Daarnaast werkt Anderlecht samen met Energy Lab en worden alle spelers dus constant fysiek getest. Die testen zijn tot nu toe ook altijd in orde geweest.

Bij Anderlecht zijn ze er van overtuigd dat enkele misnoegde ex-werknemers de 'feiten' in het oor van de desbetreffende journalist gefluisterd hebben om hun gram te halen. Ook bij de spelers wordt er immers niet gemord over de trainingsintensiteit. Sommigen lieten ons ook weten dat er wel degelijk hard getraind wordt en één ancien zegt zelfs dat hij fitter dan ooit is.

Een opmerkelijke storm in een glas water dus en John van den Brom wil er dan ook niet veel woorden aan vuil maken. "Dit artikel zegt meer over de man die het geschreven heeft, dan over iets anders. Ik weet dat het niet waar is, maar als je als trainer je daar druk over moet maken... Waar is het einde dan. Ze schrijven maar. Uiteindelijk zal je beoordeeld worden op hetgene wat je doet. En blijkbaar zitten we nu toch weer in de race", aldus de Nederlander.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties