Reactie Meunier: "Het zit me momenteel allemaal mee"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 12 reacties
Meunier: "Het zit me momenteel allemaal mee"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge sprokkelde vanmiddag een puntje op Sclessin. Thomas Meunier maakte wederom indruk in de blauw-zwarte defensie. "Ik doe gewoon keer op keer mijn best."

Cédric De Volder in Luik

Club Brugge pakte vanmiddag dan wel geen drie punten in Luik, maar de sfeer was na afloop van de partij tegen Standard optimaal. Vooral Thomas Meunier toonde zich (opnieuw) een sterkhouder in de West-Vlaamse defensie. De Luxemburger stond de verzamelde pers dan ook - in het Nederlands nota bene - met de glimlach te woord.

"We kwamen naar Luik om minstens een puntje te rapen", aldus de kersverse Rode Duivel. "De druk van Standard was bij momenten heel groot, maar we gaven geen krimp. Ik speel hier trouwens graag. Er zaten een pak vrienden van me in de tribune. Wat ik van de scheidsrechter vond? Alexandre Boucaut heeft een uitstekende wedstrijd gefloten." (knipoogt)

"Missen vooraan dat tikkeltje creativiteit"

De 22-jarige Luxemburger stond opnieuw uitstekend te verdedigen. "We hebben de voorbije week getraind om het specifieke spel van Standard. Ik wist waar ik moest op letten als ik tegenover Michy Batshuayi, Imoh Ezekiel of Paul-José Mpoku kwam te staan. Of er geen driepunter inzat? We missen vooraan nog steeds dat tikkeltje creativiteit."

Club Brugge sprokkelde in de heenronde een niet zo denderende 30 op 45. "Ik wil echter niet klagen. We zitten nog steeds in het wiel van de leider, hé. Ik blik dus met een tevreden gevoel terug op het eerste deel van de (reguliere) competitie. En nu op naar de Rode Duivels? Ja, het zit me momenteel allemaal mee." (lacht)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties