Haroun geeft de moed niet op: "Ik droom van Brazilië"

Haroun geeft de moed niet op: "Ik droom van Brazilië"
Foto: © SC

Faris Haroun stond enkele jaren geleden nog te boek als één van de grote talenten van het Belgische voetbal. Maar het pakte voor de ex-speler van KRC Genk en Beerschot anders uit. Toch geeft hij de moed niet op: "Ik droom nog altijd van een plaatsje bij de Duivels."

Net als heel wat Rode Duivels, was ook Haroun er bij op de Olympische spelen in 2008 toen de jonge Duivels een knappe vierde plaats haalden. Maar vijf jaar later lijken zijn kansen op het WK vrijwel onbestaande. “De concurrentie op mijn plaats werd plots moordend. Witsel en Fellaini waren jonger en staken me voorbij”, aldus Haroun in Het Nieuwsblad.

Ondanks die hevige concurrentie geeft Haroun de moed niet op. “Ik droom nog altijd van een plaatsje bij de Duivels. Brazilië zit in mijn hoofd. Al besef ik dat ik in een grotere competitie (Haroun speelt bij Middlesbrough in de Engelse tweede klasse, nvdr.) moet gaan voetballen of dichter bij huis.”

Terugkeer naar België?
“In België bijvoorbeeld, waar Wilmots me elke week aan het werk kan zien. Ik ben na dit seizoen einde contract, dus in januari wil ik gerust naar voorstellen van Belgische of andere clubs luisteren”, besluit de middenvelder.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties