Strijdvaardige Mitrovic: "Ik zal bewijzen dat ik die 5 miljoen waard ben"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 54 reacties
Strijdvaardige Mitrovic: "Ik zal bewijzen dat ik die 5 miljoen waard ben"
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Aleksandar Mitrovic scoorde afgelopen weekend de winnende treffer tegen Cercle Brugge. Dat lijkt het sein voor de Serviër om helemaal vertrokken te zijn bij zij paars-wit. Aan zichzelf twijfelen doet Mitro niet: "Ik hou van druk, ik ga er beter van spelen."

Afgelopen week kwam Mitrovic in het oog van de storm te staan. Uiteindelijk bleek het een storm in een glas water, want iemand had zich in naam van de Serviër schuldig gemaakt aan negatieve uitspraken op een vals Facebook-account van de Anderlecht-spits.

"Doelpunt tegen Cercle Brugge was een pak van mijn hart"

Maar het kan snel gaan: Mitrovic scoorde een bevrijdende goal tegen Cercle en kan nu wel eens definitief vertrokken zijn voor een goede reeks. “Dat doelpunt was een pak van mijn hart. Ik had al enkele wedstrijden niet gescoord en dat vreet aan een spits. Hopelijk ben ik nu vertrokken voor een reeks", aldus de spits in Het Laatste Nieuws.

Druk weigert Mitrogol zichzelf op te leggen. “Ik weet dat ik die 5 miljoen die Anderlecht voor mij betaalde waard ben. Ik hou ook van druk, want ik ga er beter door gaan spelen. Ik weet hoe groot Anderlecht is. De bijkomende druk en de hoge verwachtingen zijn dan ook vanzelfsprekend.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties