Sorry mannen, Alex Morgan is van 't straat

Sorry mannen, Alex Morgan is van 't straat
Foto: © SC

Alex Morgan, een van de absolute supersterren in het (Amerikaanse) vrouwenvoetbal, heeft vandaag haar verloving aangekondigd. Super nieuws voor haar, al breekt ze daarmee wel de harten van vele aanbidders.

Alex Morgan was vorig jaar al genomineerd voor de Gouden Bal, in 2012 won ze ook de gouden medaille op de Olympische Spelen in Londen. Ze staat algemeen gekend als een van de grootste talenten ooit in het vrouwenvoetbal, de carrière van de nog steeds maar 24-jarige aanvalster is nog in volle ontwikkeling.

Ook naast het veld is Morgan een icoon: op sociale media is ze zeer populair en haar looks hebben haar bijzonder veel vurige fans opgeleverd. Die moeten vanaf vandaag hun eventuele trouwplannen opbergen, want Morgan kondigde haar verloving aan via Instagram.

De gelukkige? Servando Carrasco, zelf ook een voetbalspeler bij Houston Dynamo die vooral op de bank zit. En toch wordt hij vandaag met meer jaloerse blikken bekeken dan Lionel Messi en Cristiano Ronaldo samen. Waarom? Omdat ze een geweldige voetbalster is. En misschien ook omdat ze er in bodypaint geweldig uit ziet:

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties