Reactie Bruno: "Er is geen twijfel meer, ik ben de penaltynemer"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 5 reacties
Bruno: "Er is geen twijfel meer, ik ben de penaltynemer"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Massimo Bruno, voor het eerst centraal achter de spitsen, bracht Anderlecht langszij vanop de stip en speelde vooral de tweede helft op een hoog niveau. Er is nu geen twijfel meer wie de penalty's moet trappen bij paarswit.

Sander De Graeve in Gent

Bruno was in de wolken met zijn doelpunt op strafschop, in het begin van de maand miste hij immers nog tegen Cercle. "Die penalty, daar ben ik echt blij om Nu is die van tegen Cercle vergeten en ben ik vertrokken. Nu is er geen twijfel meer, ik sta op de lijst voor de strafschoppen. Iedereen gaf me het vertrouwen, ook Mitrovic. Wie tweede stond? Youri Tielemans."

In een nieuwe rol, achter de spitsen, had Bruno het in de eerste helft niet onder de markt. "De automatismen met Mitrovic waren er nog niet en ik kreeg amper ruimte. Hannes Van Der Bruggen zat er erg kort op, maar de tweede helft kreeg ik meer vrijheid, dat was het verschil."

"We waren fysiek sterker"

Het verschil viel volgens Bruno op het fysieke vlak. Bij Gent was de tank na die sterke eerste helft al meer dan half opgebruikt. "Na de penalty voelden we dat ze moe werden. Fysiek waren we zeker de betere ploeg. Na de 1-2 kwam Gent er helemaal niet meer aan te pas."

Anderlecht speelde nog met vuur door enkele kansen te missen. "Ik kreeg er een paar en Mitrovic miste een grote mogelijkheid. Bij 1-3 was de match zeker gespeeld."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties