Reactie Vossen kijkt uit naar rentree Mboyo: "Hoop dat hij snel terug is"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 21 reacties
Vossen kijkt uit naar rentree Mboyo: "Hoop dat hij snel terug is"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KRC Genk werd zondagnamiddag puntenloos huiswaarts gestuurd door Standard. De Limburgers kregen drie doelpunten om de oren en na afloop was Jelle Vossen ook eerlijk. "Het was heel lastig voetballen."

Vossen werd gedurende de negentig minuten nooit echt in stelling gebracht en zag ook dat de twee snelle goals na de pauze Genk de das omdeden. “Het was lastig voetballen voor mij, we kregen ook weinig ruimte. We slikken dan twee doelpunten na elkaar en dan is het gepasseerd.”

"In de Europa League doen we het fantastisch, maar we kunnen die lijn niet doortrekken naar de competitie"

“De eerste helft stonden we nog heel goed, maar Standard heeft verschillende spelers die uit het niets het verschil kunnen maken. In de Europa League doen we het fantastisch, maar we slagen er maar niet in om die lijn door te trekken naar de competitie.”

Nu Genk het wat lastiger heeft in de Jupiler Pro League is Vossen er dan ook niet rouwig om dat zijn aanvalsbroeder Mboyo dicht bij zijn rentree staat. “Diep in de spits is niet mijn allerbeste positie, ik speel liever achter iemand als Pelé. Ik hoop in eerste instantie voor hem dat hij snel terug is, maar het zou ook mijn spel ten goede komen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties