Reactie Pedersen over zijn vroege wissel: "Ik was er niet gelukkig mee"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 3 reacties
Pedersen over zijn vroege wissel: "Ik was er niet gelukkig mee"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Nicklas Pedersen speelde uitstekend in de eerste helft en kwam dichtbij een goal. In de tweede helft liep het veel minder bij Gent en werd de Deen al snel naar de kant gehaald. Iets waar hij niet tevreden mee was.

Sander De Graeve in Gent

"Onze eerste helft was erg goed, we overspeelden Anderlecht volledig. Aan de rust zeiden we nog dat we het moesten vasthouden en de bal in de ploeg houden. We mochten vooral niet gaan inzakken, maar dat deden we wel. We lieten Anderlecht spelen en dat blijft natuurlijk een uitstekende ploeg", aldus Pedersen.

Waarom het helemaal fout ging, weet Pedersen ook niet. "Ik heb er geen verklaring voor (zucht). Ze begonnen meer druk te zetten en blijkbaar konden we er niet mee om. De score kon nog zwaarder uitvallen. Ze bleven komen op de counter. We konden zelfs vier, vijf goals slikken in die laatste tien minuten."

"Ik had nog overschot"

Over zijn vervanging was hij duidelijk. "Ik was er niet blij mee, neen. Ik had het gevoel dat ik het team nog meer kon bijbrengen. Ik was niet geblesseerd of zo. De coach zei me wel dat ik 100% moest geven tot ik niet meer kon, maar ik had nog wat overschot. Daarom ben ik teleurgesteld."

De prestatie van de eerste helft was wel hoopgevend. "Als we zo spelen, kunnen we elke match winnen. We moeten het gewoon langer volhouden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties