Overzicht Jupiler Pro League: alle resultaten op een rijtje

Timothy Collard

Een overzicht van de gespeelde matchen in de Jupiler Pro League. Van een spektakelstuk met zeven treffers in Kortrijk tot de nederlaag van Zulte Waregem. Maar niet te vergeten ook een nieuwe zege van KV Mechelen, waar een jong talent zijn eerste goal maakte.

OHL-Zulte Waregem 1-0

Zulte Waregem heeft zijn derde nederlaag van het seizoen geleden. Op het veld van OH Leuven verloor het met het kleinste verschil van een collectief sterk Leuven, dat drie hele belangrijke punten pakt in de strijd tegen Play-off III. Kom er HIER alles over te weten.

Kortrijk-Lierse  3-4

Lierse stuntte vandaag op bezoek bij KV Kortrijk. In een spektakelrijke wedstrijd werd het 3-4 in het Guldensporenstadion. Kortrijk zag wel een strafschop door de neus geboord. Meer lezen? Klik dan HIER.

KV Oostende-Waasland-Beveren  2-1

KV Oostende heeft Waasland-Beveren vanavond een halt toegeroepen. Frédéric Brillant tekende in de tweede periode voor de beslissing. De promovendus mag stilaan het behoud vieren. HIER kan je het volledige verslag lezen.

Bergen-KV Mechelen  0-2

Bergen-KV Mechelen was eigenlijk wel een heel aantrekkelijke partij met heel wat kansen. Beide ploegen hielden elkaar lang in evenwicht, maar een geduldig Mechelen trok in de tweede helft het laken naar zich toe. Oudgediende Destorme diende de Henegouwers de genadeklap toe. Het verslag lezen? Klik dan HIER.

Cercle Brugge-Charleroi  3-0

Cercle Brugge pakte uiteindelijk verdiend de overwinning thuis tegen Charleroi. De Zebra's waren de betere ploeg voor de rust maar Cercle herpakte zich en stuurde Charleroi met 3-0 huiswaarts. Lees het verslag HIER.