Preud'homme: "Club trekt niet op volle kracht naar Anderlecht"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 25 reacties
Preud'homme: "Club trekt niet op volle kracht naar Anderlecht"
Foto: © SC

Club Brugge trekt zondag met een quasi lege ziekenboeg naar het Astridpark. Toch schuift Michel Preud'homme de favorietenrol door naar RSC Anderlecht. "Al die titularissen waren een lange tijd buiten strijd."

Cédric De Volder in Brugge

Zondag staat de altijd beladen kraker tussen RSC Anderlecht en Club Brugge op de voetbalagenda. Na het verlies van paars-wit Achter De Kazerne krijgt Club een ideale mogelijkheid om de landskampioen terug te slaan in het titeldebat.

En dat is nog niet alles. Michel Preud'homme - die zich de voorbije weken genoodzaakt zag om zich tot een perfecte puzzelaar om te scholen - recupeert enkele belangrijke pionnen. Tom De Sutter, Lior Refaelov, Mémé Tchité en Thomas Meunier sloten de afgelopen dagen opnieuw aan na een verblijf in de ziekenboeg.

"Tom komt in aanmerking om aan partij te beginnen"

"Maar dat wil niet zeggen dat Club op volle kracht naar Anderlecht trekt", schuift de Luikenaar de favorietenrol meteen van zich af. "Die jongens waren een lange tijd buiten strijd en sloten opnieuw aan op training. Sommigen hebben amper enkele uren in de benen."

Toch lijken de West-Vlamingen zich op te trekken aan de terugkeer van Tom De Sutter. De voormalige spits van paars-wit viel begin december uit met een knieblessure en luidde een spitsenprobleem(pje) in op Jan Breydel. "Tom komt in aanmerking om aan de wedstrijd te beginnen", laat Preud'homme niet in zijn kaarten kijken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties