Ook zij geraakten niet door de medische keuring

Ook zij geraakten niet door de medische keuring
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Tim Matavz zag zijn transfer naar Rubin Kazan afketsen omdat hij niet door de medische keuring geraakte. Velen geraken er na een tweede test dan wel door, anderen mogen hun gedroomde transfer toch vergeten. Onze redactie ging op zoek naar spelers wiens transfer om die reden niet doorging.

Tim Matavz naar Rubin Kazan

Tim Matavz leek op weg naar het Russische Rubin Kazan, maar zijn transfer ketste op het einde nog af. De PSV-speler werd medisch gekeurd door een onafhankelijke arts in München, die twijfels had over de knie van de aanvaller.

De Sloveen werd in november aan zijn knie geopereerd en maakte pas vorige week zijn rentree. Volgens één van de PSV-dokter is het heel logisch dat er nog iets aan de knie van de speler te zien is. PSV had al een akkoord met Rubin Kazan voor een transfersom van 8 miljoen euro.

Matias Suarez naar CSKA Moskou

In de winter van 2012 leek Matias Suarez op weg een lucratieve transfer te versieren naar CSKA Moskou. Nadat de Argentijn eerder al medisch was afgekeurd, kreeg hij voor de tweede keer een njet voor zijn transfer naar Rusland.

Anderlecht kon fluiten naar de 8 miljoen euro die het zou ontvangen. De voormalige Gouden Schoen geraakte in februari 2012 uiteindelijk toch door de medische tests, maar een transfer leek niet meer aan de orde.

Rudy naar Vladikavkaz

Ook voormalig Cercle-aanvaller Rudy leek een mooie transfer te versieren naar Rusland. De Vereniging zou maar liefst één miljoen euro ontvangen voor de Portugees. Hij was al de derde transfer in één seizoen die afketste door problemen bij de medische tests.

Kanu naar Olympiakos Piraeus

De Standard-verdediger Kanu leek op weg naar de heerser in de Griekse competitie in de zomer van 2012, maar ook de Braziliaan was fysiek niet voldoende in orde. Standard zag anderhalf miljoen euro door zijn neus geboord. Kanu bereikte al een akkoord met de Grieken voor drie seizoenen. De Verdediger speelt nu nog steeds voor de Rouches.

Ali Bamba naar OH Leuven

Bamba leek ook in de zomer van 2012 een versterking te worden voor de defensie van OHL. De Ivoriaan, toen spelende bij Le Mans, ondervond nog last van een blessure, waardoor het risico te groot was voor de Leuvenaars om hem aan te werven. De linkspoot bleef bij de Franse tweedeklasser Le Mans. De verdediger speelt nu bij Strasbourg in de Franse derde klasse.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties