Preud'homme: "Puntenaantal is enige waarheid"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 21 reacties
Preud'homme: "Puntenaantal is enige waarheid"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge ontvangt vanavond KV Kortrijk. De troepen van Michel Preud'homme zijn alvast uit op revanche na de 4-1-blamage uit de heenwedstrijd. "Ik vond KVK vorige week tegen RSC Anderlecht heel sterk."

Door Cédric De Volder

Club Brugge en KV Kortrijk openen vanavond een nieuw voetbalweekend met een West-Vlaams onderonsje. Vooral de bezoekers moeten - met het oog op play-off 1 - winnen op Olympia. Maar zijn de Kerels eigenlijk PO1-waardig?

"Het puntenaantal is de enige waarheid", steekt Michel Preud'homme van wal op de wekelijkse persbabbel. "KAA Gent en KV Kortrijk zijn in dat opzicht de teams die op dat ticketje jagen, hé. Uiteindelijk zullen we wel zien of ze het halen."

"Wraak? Spelen vanavond een andere match"

Kortrijk gooide afgelopen weekend nog twee punten te grabbel tegen RSC Anderlecht. "Maar ik vond ze net heel sterk spelen", aldus de Luikenaar. "Of ik nu wraak wil nemen voor dat verlies in de heenwedstrijd? We spelen vanavond een andere match, hé. Bovendien speelden er destijds een pak andere omstandigheden (de oefenmeester doelt op de scheidsrechterlijke beslissingen, nvdr.) mee."

"Hopelijk kunnen we een vervolg breien aan de prestatie van vorige week bij KRC Genk", besluit Preud'homme. "We voetbalden eindelijk nog eens een volledige wedstrijd. Ook bij KAA Gent hebben we dat gedaan. En je ziet: we wonnen telkens met 1-3." (lacht)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties