Sels: "Lierse wilde gewoon moeilijk doen"

Nicola Cantoro
| 7 reacties
Sels: "Lierse wilde gewoon moeilijk doen"
Foto: © SC

Matz Sels is dé topaankoop van AA Gent. De 21-jarige doelman presteert week na week op topniveau voor de Buffalo's en hielp zijn ploeg met enkele knappe reddingen naar de overwinning op Sclessin. Zelfs PO1 is nog goed mogelijk voor de Gentenaren.

“Het wordt wel heel moeilijk, want op drie matchen gaan we vier punten moeten inhalen op Racing Genk”, zegt Sels in Het Nieuwsblad. “Bovendien zou er bij Genk een schokeffect kunnen ontstaan met de nieuwe trainer.” Ondanks de moeilijke uitgangspositie geloven de Gent-spelers er wel nog in.

“Op de terugrit van Sclessin volgde heel de ploeg de wedstrijd van Genk tegen Waasland-Beveren in de bus. De sfeer zat er wel in”, zegt Sels. De jonge doelman heeft zich in korte tijd ontpopt tot een  held in Gent. Al scheelde het niet veel of de doelman had zijn handtekening gezet bij KV Kortrijk.

“Kortrijk was destijds erg geïnteresseerd, maar Lierse vroeg eerst 1 miljoen. Ze dachten dat ik nog zou bijtekenen of ze wilden gewoon moeilijk doen”, vertelt Sels. "Toen de transferperiode begon, drong het toch tot hen door dat ik niet zou bijtekenen. Mijn prijs daalde fors (naar 150.000 euro nvdr.). Kortrijk had toen Clepkens al gekocht.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties