Bruzzese strijdvaardig: "Waarom zouden wij geen remonte kunnen maken in play-offs?"

Bruzzese strijdvaardig: "Waarom zouden wij geen remonte kunnen maken in play-offs?"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zulte Waregem verloor gisteren in de bekerfinale van Lokeren met het kleinste verschil. Mét Seba Bruzzese in doel bij Essevee. Hij keepte een sterke match en was kansloos bij het tegendoelpunt.

Aernout Van Lindt in Brussel

"Het kon de twee kanten opgaan vandaag. En het ging voor ons de verkeerde kant op", aldus een teleurgestelde Séba Bruzzese na de match. "Na het tegendoelpunt hebben we nog allemaal geprobeerd om het recht te zetten, maar het is niet meer gelukt. Lokeren zette ook een goed blok op na hun voorsprong."

De keeper zelf kreeg de voorkeur voor de bekerfinale op Sammy Bossut en deed het goed: "Ik heb wel mijn match gespeeld, denk ik. Maar als je verliest heb je daar achteraf niet al te veel aan natuurlijk."

"Zulte Waregem blijft eerste optie"

En dus resten enkel nog de play-offs als mogelijkheid om een Europees ticket te grijpen. Of misschien nog meer? "Standard is ooit eens van de vijfde-zesde plaats gekomen om zich te relanceren. Waarom zouden wij dat niet kunnen? Het is nu aan ons om die play-offs goed voor te bereiden."

Rest ook nog de vraag of de goalie volgend jaar nog bij Essevee zit: "Ze hebben me een goed voorstel gedaan voor een contractverlenging, want ik ben einde contract. Zulte Waregem blijft de eerste optie, ik ga alles nog eens herbekijken. Woensdag of donderdag zitten we terug samen met het bestuur."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties