Balans na de reguliere competitie: Do or die voor Bergen

Balans na de reguliere competitie: Do or die voor Bergen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De reguliere competitie ligt alweer achter ons, de ticketjes voor de play-offs zijn verdeeld. Onze redactie maakt deze week van elke club de balans op. Telkens laten we een speler aan het woord. Bergen eindigde laatste, maar heeft nog vertrouwen.

Door Aernout Van Lindt

Bergen leek al aan de winterstop een vogel voor de kat en zelfs een trainerswissel kon geen soelaas brengen. De laatste plek in de reguliere competitie is het deel van de Henegouwers. Om niet te degraderen, moet er een achterstand van drie punten worden opgehaald tegen OH Leuven.

Tim Matthys zag vooral in het begin van het seizoen problemen: “We zijn te laat beginnen wedstrijden winnen om play-off 3 af te wenden”, aldus Tim Matthys. “We zijn er van in het begin van het seizoen voor gegaan, maar we verloren toen wedstrijden die we hadden kunnen winnen.”

"Kleine verbeterpuntjes"

Op de laatste speeldag speelde Bergen tegen OHL, ook in play-off 3 de tegenstander. Een nuttige wedstrijd, vond de speler. “In de tweede helft hebben we het ook tegen OH Leuven nog moeilijk gehad. Er zijn nog wat kleine puntjes om te verbeteren. Maar we hebben de laatste vier wedstrijden drie keer weten de volle buit te pakken”, gaat de speler van Bergen verder.

“En daarmee hebben we vertrouwen weten te tanken richting play-off 3. Daar gaan we met een goed gevoel aan kunnen beginnen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties