Reactie Copa ontgoocheld: "Zaten met ons hoofd nog bij de finale, denk ik"

Tamara Vereecken
| 2 reacties
Copa ontgoocheld: "Zaten met ons hoofd nog bij de finale, denk ik"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Lokeren heeft z'n Europees ticket op zak en dus moest er eigenlijk niks meer in de play-offs. Maar de 5-1-pandoering kwam desondanks natuurlijk wel zwaar aan. "Club was beter en wij waren er misschien niet helemaal met ons hoofd bij," was de eerlijke analyse van Boubacar Copa achteraf.

Tamara Vereecken in Brugge

De Lokerse doelman was na de wedstrijd uiteraard niet bijster gelukkig met het resultaat. “We zijn zeker ontgoocheld, we zaten met ons hoofd nog bij de finale of in de kleedkamer, denk ik. Maar goed, dat kan gebeuren in voetbal," relativeert hij de zware cijfers. "Ik denk ook dat Club het iets meer wilde dan wij en zij waren zeker sterker.”

Als doelman moet het extra balen zijn als je je vijf keer moet omdraaien. “Absoluut. Het is vooral niet leuk om dit soort doelpunten te pakken. We hebben die eerste drie goals echt weggegeven.”

Maar Copa is ervan overtuigd dat dit niet echt invloed zal hebben op het verdere verloop van de play-offs. “We moeten snel weer ons ware gezicht tonen. We hebben die Beker niet toevallig gewonnen he. Dit weekend een beetje rust nemen en er dan weer keihard tegenaan voor de wedstrijd tegen Genk.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties