Reactie Chevalier: "Ik wil dit seizoen nog iets bewijzen"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 3 reacties
Chevalier: "Ik wil dit seizoen nog iets bewijzen"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Teddy Chevalier was gisteren het witte konijn van Hein Vanhaezebrouck. De Franse aanvaller speelde een aardige partij tegen Cercle Brugge, maar slaagde er niet in om een doelpuntje mee te pikken. "Hopelijk volgen die goals in de komende wedstrijden nog."

Cédric De Volder in Kortrijk

Teddy Chevalier kreeg gisteren opvallend de voorkeur op Ivan Santini en Elimane Coulibaly. "Ik was eerlijk gezegd ook een beetje verrast", aldus de Fransman na afloop. "Het is al van in december geleden dat ik nog eens aan een wedstrijd mocht beginnen. De voorbije weken was ik goed op dreef bij de beloften (vijf doelpunten in twee wedstrijden, nvdr.) en blijkbaar heeft dat geloond."

"Honger naar doelpunten is enorm groot"

"Maar de coach koos natuurlijk niet voor een groentje", lacht Chevalier. "Ik heb ondertussen ook al meer dan honderd wedstrijden in de Belgische topklasse op mijn teller staan, hé. Ik kon jammer genoeg geen doelpuntje meepikken, maar die volgen hopelijk in de komende wedstrijden nog. De honger is alleszins enorm groot."

Kortrijk doet door de overwinning al meteen een uitstekende zaak in play-off 2. "Het is enorm belangrijk om met een overwinning te starten", besluit de spits. "Hopelijk verliest Sporting Charleroi vanmiddag van KV Mechelen. Dan krijgen we volgende week de kans om de Zebra's al definitief uit te tellen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties