Reactie D'Haene na driepunter: "Schitterend, vooral de manier waarop"

Tamara Vereecken
| 2 reacties
D'Haene na driepunter: "Schitterend, vooral de manier waarop"
Foto: Photonews.be

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Karel D'Haene speelde een heel sterke wedstrijd vanavond en pakte als kers op de taart met Essevee de overwinning tegen Club Brugge. Zulte-Waregem begon met een negen op negen schitterend aan de play-offs maar D'Haene benadrukt dat iedereen nu vooral rustig moet blijven.

Tamara Vereecken in Waregem

Zulte-Waregem wachtte Club op met het mes tussen de tanden en kon in extremis de drie punten thuis houden. “We hebben het 25 minuten heel moeilijk gehad na die rode kaart, het was pompen of verzuipen… En dan viel die goal twee minuten voor affluiten. We hadden gezegd dat we gewoon nog vijf minuten moesten volhouden om het punt vast te houden want dat was sowieso een belangrijk punt. Dan kwamen we er nog één keertje uit en ja… Het stadion ontplofte, dat heb ik hier nog nooit meegemaakt!”

Jullie hadden dus eigenlijk niet meer op winst gehoopt, dat moet extra deugd doen. “We kregen natuurlijk een enorme boost vanavond. De drie punten waren sowieso al schitterend maar dan ook de manier waarop. Toen we nog met elf tegen elf stonden, was het heel goed, met een man minder was het niet zo evident. Maar we hielden goed stand en Bossut keepte ook een geweldige match.”

“We mogen ons nu niet gek laten maken”

Negen op negen is een droomstart van de play-offs. “Zeker, dat hadden we nooit durven dromen. En ik ga nu heel saai klinken maar we moeten wel de voetjes op de grond houden. Er volgen nu twee moeilijke wedstrijden, we mogen ons niet gek laten maken.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties