Reactie Engels: "Dat is voetbal zeker?"

Tamara Vereecken
| 3 reacties
Engels: "Dat is voetbal zeker?"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bjorn Engels was de eerste Club-speler die wilde reageren na de wedstrijd tegen Zulte-Waregem. Ontgoocheling en onbegrip bij de verdediger maar ook vechtlust om dit zo snel mogelijk om te keren.

Tamara Vereecken in Waregem

De 2-1 in blessuretijd tegen krijgen, dat moet zeer hard aangekomen zijn? “Tuurlijk, dat merkte je aan heel de groep. Maar goed, dat is voetbal zeker?” Heb je er een verklaring voor? “Ik denk dat we te fel voor die 1-2 wilden gaan waardoor de aandacht wat verslapte en de tegengoal viel… Het is zo onwezenlijk dat we die match nog verloren. We gaven weinig weg, Zulte kreeg amper twee kansen na de rust.”

Essevee springt over jullie in de rangschikking, de druk op de volgende matchen wordt nu wel wat groter. “We kunnen niet anders dan vooruit kijken. Dit is een harde klap maar hoe sneller we nu kunnen reageren, hoe beter.” In dat opzicht komt de midweek match dus heel gelegen.
Maar de top vier staat dicht bij mekaar, dus er is niks verloren. “Alles kan nog. Er zijn nog zeven matchen te spelen die we gewoon stap voor stap moeten aanpakken. We denken nu al aan de match tegen Genk.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties