D-day in 2e: Jos Willems tipt op Westerlo

Robby Morren
Robby Morren
| 3 reacties
D-day in 2e: Jos Willems tipt op Westerlo
Foto: © Photonews

Zondagmiddag strijden KVC Westerlo en KAS Eupen in een onderling duel om de titel in de Belgacom League. Onze redactie telt af naar die ontknoping. Vandaag laten we radio-icoon en Westerlo-kenner Jos Willems aan het woord.

Door Robby Morren

Jos Willems zal zondagnamiddag niet te horen zijn op Radio 1 voor de titelclash tussen Westerlo en Eupen. De radioman ging wel in op een aanbod van VTM. Ondertussen laat hij in een gesprek met onze redactie zijn licht schijnen op de titelmatch.

"Ik denk dat Eupen net iets beter voetbal op de mat brengt dan Westerlo", steekt Jos Willems van wal. Toch zet hij in op een titel voor zijn Westel. "Thuis kan Westerlo toch wel iets meer." Dat thuisvoordeel kan een doorslaggevende rol spelen, temeer omdat de Kemphanen genoeg hebben aan een gelijkspel om de titel te pakken. 

Eupen wordt gedragen door het buitenland

Willems duimt zondag voor Westerlo. "Het zou een catastrofe zijn voor de Kempen als Westerlo niet promoveert. Bovendien is Westerlo een club die gedragen wordt door de ganse regio, terwijl Eupen gedragen wordt door het buitenland."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 1-2 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties