Mboyo ambitieus: "Ik ben kandidaat voor het WK"

Caroline Tonnelier
| 110 reacties
Mboyo ambitieus: "Ik ben kandidaat voor het WK"
Foto: © SC

Na een kwakkelseizoen schitterde Mboyo gisteren tegen Zulte-Waregem eindelijk eens in de kleuren van KRC Genk. Na zijn goede prestatie droomt de spits alweer van het WK.

Mboyo wilde gisteren niets kwijt aan de schrijvende pers, maar hij gaf wel een TV-interview aan de RTBF. Daarin stak hij zijn ambities niet onder stoelen of banken.   “De blessure van Benteke is op het slechtste moment voor hem gevallen. Voor het WK zijn er nog vijf weken voorbereiding dus de bondscoach zal tijd hebben om te zien wie klaar is. Ik heb geen schrik om te zeggen dat ik kandidaat ben. Als ik speel, zie ik niet in waarom ik geen kans zou maken in vergelijking met anderen. Als het WK vorig jaar had plaatsgevonden, zou men gezegd hebben dat ik moest gaan.”

De Genkse spits had het ook over de moeilijke afgelopen maanden, al wou hij er niet te diep op ingaan. “Men heeft veel over mij gezegd zonder echt te weten wat er aan de hand was. De club en ik, wij weten wat er is gebeurd en dat blijft intern. Nu kom ik goed terug, ik heb niets verloren. Als men vorig jaar zei dat ik een van de beste spitsen, of de beste, was, zie ik niet waarom dat veranderd zou zijn!”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties