Reactie De Camargo uiterst bescheiden na knalprestatie

De Camargo uiterst bescheiden na knalprestatie
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Igor De Camargo zette zijn team met een dijk van een prestatie op weg naar de voorlopige leidersplaats. Wilmots zag mogelijk dat het goed was, maar de spits zelf blijft uiterst nuchter: "Het collectief van Standard is vooral belangrijk."

Aernout Van Lindt in Luik

De Camargo zette met een doelpunt de weg naar een overwinning open: "Ik kreeg de bal van Batshuayi aan de eerste paal en trapte hem daartegen. Uiteindelijk kon ik hem toch binnenwerken. Een echte spitsengoal zullen we het maar noemen", aldus De Camargo over de 1-0.

Maar ook de rest van de wedsrtrijd acteerde de Belgische spits alsof vooral hij in supervorm is op dit moment: "We hebben vooral een sterk collectief", mildert De Camargo zelf. "Ik doe mijn best om goede wedstrijden te spelen, maar iedereen is belangrijk bij ons. Alle 11, of 14, of misschien zelf 18 of meer."

"Denk niet aan WK"

Dat Vainqueur en mogelijk Van Damme er tegen Club Brugge niet zullen bij zijn, stoort hem dan ook niet: "Onze groep is in staat om elk verlies van speler meteen op te vangen met een andere. Dat is de sterkte van ons collectief."

En toch: in deze vorm moet de spits toch nog dromen van het WK? "Neen, ik denk daar niet aan als ik voetbal. Sowieso, als ik slecht speel zou er niets zijn om aan het WK te denken. Wilmots zal mijn matchen wel bekijken, nu zal het volgende week tegen Club Brugge ook goed moeten zijn."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties