Heylen opnieuw onder het mes

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Heylen opnieuw onder het mes
Foto: © SC

Michael Heylen moet binnen een tweetal weken onder het mes. De verdediger van KV Kortrijk zal wederom een ingreep aan de neus ondergaan.

Cédric De Volder in Kortrijk

Michael Heylen kampt al een tijdje met last aan de neus. Geruchten deden de ronde dat de verdediger onzacht in aanraking zou zijn gekomen met de bodem van een zwembad, maar daar is volgens zijn zaakwaarnemer niets van aan. De huurling van RSC Anderlecht brak immers al twee maal de neus tijdens het voetballen. Een eerdere operatie werd niet succesvol ondergaan, dus komt er op negentien mei een tweede poging.

Nochtans is de spoeling bij de Kerels - die nog steeds strijden om een Europees ticket - niet al te groot. Maar Heylen ligt nog steeds onder contract bij RSC Anderlecht, dus de landskampioen beslist. En paars-wit wil de verdediger wellicht fit aan de start van het volgende seizoen zien staan.

"Nog sowieso aanwezig tegen KV Oostende"

"Hij is er in de dubbele confrontatie met KV Oostende sowieso bij", gaf Hein Vanhaezebrouck nog mee op de wekelijkse persbabbel. "Maar als we vervolgens strijden om Europees voetbal, zal het dus sowieso zonder Heylen zijn."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties