Reactie Meunier voert de spanning op: "Druk ligt nu bij Anderlecht"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 18 reacties
Meunier voert de spanning op: "Druk ligt nu bij Anderlecht"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Thomas Meunier, vorige week nog de antiheld met zijn own-goal tegen Anderlecht, legde een uitstekende prestatie op de mat in de zege op Standard. Club ging, bijna zoals Anderlecht vorige week, op een diefje met de zege aan de haal.

Sander De Graeve in Luik

"We moesten deze match absoluut winnen, bij een verlies was de titel definitief weg", aldus de rechtsachter van Club Brugge na de partij. "Nu leggen we de druk bij Anderlecht dat straks aan de bak moet." Club Brugge komt dankzij de zege voorlopig aan de leiding.

"We zagen vandaag een Club Brugge dat er echt voor wou gaan, tot aan het gaatje", strooit Meunier met lof voor zijn ploegmaats. "We hielden stand tegen spelers als De Camargo, Batshuayi en Mpoku die voor enorm veel druk naar voren zorgen."

"Als we dit kunnen tegen Standard, kan het tegen Genk ook"

Meunier blies ook de loftrompet over het team van Standard. "Ze hebben een goeie mix van snelle en grote spelers die één ding gemeen hebben: grinta. Het is echt niet makkelijk om zo'n team lam te leggen, maar we maakten het verschil in de afwerking. Vooral Sobota zit echt in vorm."

Volgende week mist Club met Simons en Jorgensen twee belangrijke pionnen wegens een schorsing. "Twee spelers namen hun vijfde gele kaart, dus dat zullen we moeten oplossen. Als we dit kunnen op Standard, kunnen we het ook in Genk."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties