Transfergeruchten van de Dag: 13/05

Mattias Verhaeghe
| 7 reacties
Transfergeruchten van de Dag: 13/05
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het seizoen zit in volle ontknoping en de zomerbreak is in zicht. Maar de clubs zijn al druk bezig met het huiswerk voor de volgende voetbaljaargang. Welke spelers werden vandaag gelinkt aan een overgang? Of welke coaches staan op het punt om elders aan de slag te gaan?

Liverpool zou in pole positie liggen om William Carvalho (ex- Cercle Brugge) over te nemen van Sporting Lissabon. De Portugese middenvelder was eerder ook al in beeld bij Manchester United.

Ashley Cole staat in de belangstelling van Real Madrid, PSG en Manchester United. De linksachter speelt momenteel nog bij Chelsea, maar kwam door de goede prestaties van Cesar Azpilicueta niet veel aan spelen toe bij the Blues.

Sergio Padt wil AA Gent verlaten. Dat meldt Het Nieuwsblad. Hij verloor zijn plaats onder de lat aan Matz Sels, en met Brian Vandenbussche werd al een nieuwe doelman aangeworven.

Manchester United toont interesse in Mats Hummels van Borussia Dortmund. De Duitse international moet er Rio Ferdinand vervangen.

Karim Benzema wordt ondertussen aan Manchester United gelinkt. De aanvaller zou toe zijn aan een nieuwe uitdaging en het nieuwe seizoen niet bij Real Madrid beginnen. 

Diego Costa naar Chelsea halen? Dat is alvast het plan. In de deal zou nu ook Romelu Lukaku worden betrokken. Een interessante piste in de Engelse pers, die ook eerder al werd geopperd.

Liverpool is volgens de Engelse pers bereid om tien miljoen euro neer te tellen voor Alexandre Song. De Kameroense middenvelder zit op een zijspoor bij Barcelona en mag wellicht vertrekken na dit seizoen. Song speelde al eens in de Premier League bij Arsenal.

Inter Milaan wil zich gevoelig versterken met het oog op volgend seizoen. Daarbij heeft het zijn oog laten vallen op Alvaro Negredo van Manchester City. Naast de Spaanse aanvaller, kan ook Edin Dzeko op de interesse van Internazionale rekenen.

Barcelona wil zich versterken met twee verdedigers. Zowel Iñigo Martinez (Real Sociedad) als Aymeric Laporte (Athletic Bilbao) staan in de belangstelling van de Catalanen.

Toni Kroos zou naar verluidt weer een stap dichter bij Manchester United staan. Hij zou na het WK kunnen tekenen bij de Engelse topclub.

Volgens Marca wil Arsenal 37 miljoen euro betalen voor Angel Di Maria. Of Real Madrid de Argentijn wil laten gaan is nog maar de vraag.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties