Achttiende editie van het Vlaams Bedrijfssportkampioenschap Zaalvoetbal

Mattias Verhaeghe
| 0 reacties
Achttiende editie van het Vlaams Bedrijfssportkampioenschap Zaalvoetbal
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zaterdag 24 mei 2014 vindt in Zemst de achtiende editie plaats van het Vlaams Bedrijfssportkampioenschap Zaalvoetbal, kortweg het VLBK Zaalvoetbal, georganiseerd door de Vlaamse Liga van Bedrijfssport (VLB).

Pakt titelverdediger Umicore opnieuw de trofee mee naar huis? Of is de titel ‘Vlaams Bedrijfssportkampioen zaalvoetbal’ dit jaar voor RVA WB Brussel?

 

Wat houdt het kampioenschap in?

- Acht bedrijfsploegen uit verschillende Vlaamse provincies zullen onder mekaar uitmaken welke ploeg zich bedrijfssportkampioen mag noemen. Het gaat om Ormit, RVA WB Brussel en De Lijn uit Vlaams-Brabant/Brussel, UmicoreAppstrakt en HP uit Antwerpen en Itineris uit Oost-Vlaanderen. Ook FC Rojava Kurd is van de partij. Het speelschema vindt u in bijlage.

- Elke ploeg bestaat uit minstens 5 spelers die tewerkgesteld zijn bij één van de deelnemende bedrijven. Leeftijd speelt geen rol (vanaf 18 jaar).

- Een wedstrijd in de voorronde en in de kruisfinale duurt 20 minuten (zonder pauze). De finalewedstrijden duren 30 minuten (met pauze).

 

Naast de strijd om de titel biedt dit kampioenschap aan de bedrijfsploegen de mogelijkheid om mekaar te leren kennen in een gemoedelijke, ontspannen sfeer. "Business meets pleasure" dus.

 

Alle informatie is terug te vinden op onze www.vlaamse-bedrijfssport.be.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties