Ryan stelt Club Brugge gerust: "Wil hier nog even blijven"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 12 reacties
Ryan stelt Club Brugge gerust: "Wil hier nog even blijven"
Foto: © Photonews

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Mathew Ryan werd gisteren door zijn collega's uit de Jupiler Pro League verkozen tot Doelman van het Jaar. De Australische goalie van Club Brugge verraste vriend en vijand in zijn debuutseizoen. Hij wordt aan een transfer gelinkt, maar blijft zijn nuchtere zelve.

Het leek er even op dat blauw-zwart zijn talentvolle doelman alweer snel zou kwijt zijn. Maar Ryan stelt Club en zijn fans meer dan gerust. “Ik ben hier bijzonder gelukkig. Ik wil Club niet te vroeg verlaten en dan ergens op de bank belanden”, vertelt de 22-jarige doelman aan Het Nieuwsblad.

Ryan ziet zichzelf nog even op Jan Breydel blijven, en droomt van een deelname aan het kampioenenbal. “Mijn plaats bij de Australische nationale ploeg is me dierbaar. Dat wil ik niet in gevaar brengen. Ik zou hier dolgraag nog een of twee seizoenen ervaring opdoen, als het kan met Champions League.”

Na het WK opnieuw rond tafel met Club

Na het WK in Brazilië zal de Doelman van het Jaar opnieuw rond de tafel gaan zitten met Club Brugge om over een nieuw contract te praten. “We zijn dicht bij een akkoord. Maar we hebben beslist om de gesprekken op te schorten tot na het WK omdat het nu te druk is”, besluit Ryan.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties