Van Holsbeeck: "Als je PO I bekijkt, zijn wij de beste ploeg"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 55 reacties
Van Holsbeeck: "Als je PO I bekijkt, zijn wij de beste ploeg"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Twee speeldagen voor het einde van de competitie heeft RSC Anderlecht zijn lot in eigen handen. Paars-wit heeft een 33e landstitel voor het grijpen. Manager Herman Van Holsbeeck houdt de druk echter het liefst zo ver mogelijk weg.

“Als je play-off 1 bekijkt, waren wij de beste ploeg. Na de eerste match stonden we nog acht punten achter op Standard en nu staan we opeens aan de leiding. Maar dit jaar de titel missen zou voor Anderlecht zeker minder dramatisch zijn dan voor de concurrentie”, steekt Van Holsbeeck van wal in Het Nieuwsblad.

De manager van paars-wit is ook tevreden met hoe de Brusselaars de situatie een tijdje terug hebben aangepakt. “We hebben op de juiste momenten de juiste beslissing genomen om een kentering te forceren. Hoe meer kritiek, hoe harder we terugvechten.”

"Alles mag, niets moet"

Er wacht Anderlecht wel nog een loodzware verplaatsing naar Zulte Waregem, dat dit seizoen thuis nog niet verloor. “Dat wordt een gigantische opdracht, maar we gaan knokken voor elke vierkante meter. Alles mag, niets moet”, houdt Van Holsbeeck de druk ver weg.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties