Transfergeruchten van de dag: 15/06

Caroline Tonnelier
| 6 reacties
Transfergeruchten van de dag: 15/06
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het seizoen zit erop en het WK is in volle gang. Maar de clubs zijn druk bezig met het huiswerk voor de volgende voetbaljaargang. Welke spelers werden vandaag gelinkt aan een overgang? Of welke coaches staan op het punt om elders aan de slag te gaan?

In de wedstrijd tussen Spanje en Nederland was Blind een van de uitblinkers bij Oranje. Dat is ook Liverpool niet ontgaan en zij zouden naar verluidt de international graag weghalen bij Ajax.

Tottenham heeft met Pochettino een nieuwe coach gevonden en die heeft heel wat transferplannen. In zijn selectie zou er geen plaats meer zijn voor Nacer Chadli. Anderzijds zouden Alderweireld en Lukaku op zijn verlanglijstje staan. Andere targets zijn Dejan Lovren en Konoplyanka.

Voor Lukaku zijn er nog meer kapers op de kust. Inter zou hem immers graag naar Milaan halen. Ze willen hem betrekken in een ruiloperatie. Mourinho zou immers aan Icardi denken voor zijn aanvalslinie.

Ook Dejan Lovren is overigens gegeerd wild op de transfermarkt. Zo zouden ook Liverpool en Barcelona hun vizier gericht hebben op de speler van Southampton.

Gaby Mudingayi zou dan weer kunnen rekenen op interesse van Rubin Kazan. De Belgische middenvelder zit bij Inter op een zijspoor.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties