Transfergeruchten van de dag: 22/06

Caroline Tonnelier
| 0 reacties
Transfergeruchten van de dag: 22/06
Foto: © Photonews

Het seizoen zit erop en het WK is in volle gang. Maar de clubs zijn druk bezig met het huiswerk voor de volgende voetbaljaargang. Welke spelers werden vandaag gelinkt aan een overgang? Of welke coaches staan op het punt om elders aan de slag te gaan?

Opvallend gerucht in de Italiaanse pers: Mario Balotelli wordt gelinkt aan Napoli. Krijgt Dries Mertens er straks een flamboyante ploegmaat bij?

De spits van AC Milan kan ook rekenen op belangstelling van Arsenal. The Gunners hebben echter ook een plan B, zowaar een ploegmaat van Balotelli. Het gaat om El Shaarawy.

Napoli van zijn kant heeft ook verschillende doelwitten op de transfermarkt. Ook Ivan Perisic (ex-Club Brugge) zou op belangstelling van de Italiaanse club kunnen rekenen.

De Colombiaanse verdediger Eder Alvarez Balanta zou zich in de kijker gespeeld hebben van West Ham United. Dat meldt Sunday People.

Dat het verlanglijstje van José Mourinho bijzonder uitgebreid is, is intussen alom bekend. Een van de namen op de lijst is die van Khedira.

Radamel Falcao zou een verhuis naar Engeland niet zien zitten. De Colombiaan zou daarentegen zijn zinnen gezet hebben op een transfer naar Real Madrid.

Costa Rica doet het uitstekend op het WK en dat zou verschillende spelers van Los Ticos wel eens een mooie transfer kunnen opleveren. Geruchten doen zelfs de ronde dat Arsenal Bryan Ruiz zou volgen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties