"Bakkali via Jupiler Pro League naar Liverpool"

"Bakkali via Jupiler Pro League naar Liverpool"
Foto: © Photonews

Er schijnt eindelijk licht aan het einde van de tunnel voor Zakaria Bakkali. De flankaanvaller zit op een dood spoor bij PSV, maar Liverpool kan een uitweg bieden. En dan voetbalt de speler toch ook meteen een jaartje in België?

Eventjes de situatie herhalen: Zakaria Bakkali was begin vorig seizoen dé revelatie bij PSV. De flankaanvaller - tussendoor ook al debuterend bij de Rode Duivels - weigerde echter zijn contract in Eindhoven te verlengen en geraakte op een dood spoor bij de Lampenclub. Ondertussen traint hij zelfs al een tijdje met de B-kern.

Een rist geïnteresseerde clubs passeerden de revue, maar een concreet voorstel lag nooit op tafel. Al beweert Sport/Voetbalmagazine dat er eindelijk een oplossing uit de bus komt. Liverpool is namelijk bereid om acht miljoen euro op de Nederlandse bankrekening te storten voor de 18-jarige dribbelkont.

Standard heeft meermaals geïnformeerd

"Maar de kans is groot dat hij ook meteen zal worden uitgeleend", staat te lezen in het weekblad. "Standard heeft de voorbije weken meermaals geïnformeerd naar zijn status. Al zou Zakaria zelf zijn ontwikkeling liever in Nederland voortzetten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties