Transfergeruchten 18/07: Interesse Liverpool in Bakkali wordt ontkend, Koeman droomt van Vlaar

Transfergeruchten 18/07: Interesse Liverpool in Bakkali wordt ontkend, Koeman droomt van Vlaar
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het WK zit erop en dus zijn alle ogen weer gericht op de start van de Europese competities. Welke spelers werden vandaag gelinkt aan een overgang? Of welke coaches staan op het punt om elders aan de slag te gaan?

Galatasaray wil Pirlo, Juventus wil Sneijder

Galatasaray zou zich maar wat graag willen versterken met Andrea Pirlo, terwijl Juventus uit zou zijn op de handtekening van Wesley Sneijder. Misschien is een ruildeal een optie, mannen?

Nog een Fransman voor Arsenal?

Arsène Wenger zou nog een Fransman aan zijn kern willen toevoegen: Morgan Schneiderlin staat torenhoog op het verlanglijstje van de Arsenal-coach. The Gunners zouden de gesprekken met Southampton hebben aangeknoopt.

Isco moet plaatsmaken voor James

Real Madrid zou zich dan weer willen ontdoen van Isco. De Spaanse spelmaker zou plaats moeten maken voor WK-sensatie James Rodriguez. De Colombiaan zou – met een beetje meeval – maandag écht van Real moeten zijn.

Ezekiel krijgt vrijaf voor geïnteresseerde club

Imoh Ezekiel kreeg gisteren vrijaf van de training om met een geïnteresseerde club te praten. Over welke club het gaat, is niet geweten. Standard hoopt de aanvaller wel nog te kunnen behouden tot de kwalificatiematchen voor de Champions League gespeeld zijn.

Haïtiaan aangeboden bij Anderlecht

Volgens de Franse kranten heeft Anderlecht contact met de 21-jarige Jeff Louis, een centrale middenvelder. De Haïtiaan speelt momenteel voor Nancy-Lorraine en heeft er nog een contract tot medio 2015. Hij zou weg mogen voor twee miljoen euro.

Oussama Assaidi gaat Liverpool verlaten

Assaidi werd vorig seizoen verhuud aan Stoke City, maar wil nu een definitieve overgang. Stoke zou geïnteresseerd zijn, maar de transferprijs van negen miljoen euro zou wel een hinderpaal kunnen zijn.

Tottenham wil Vertonghen héél graag behouden

Jan Vertonhen staat in de belangstelling van heel wat clubs, waaronder Barcelona aldus de Spaanse media. Tottenham wil zijn verdediger niet kwijt en wil zijn loon (momenteel 60.000 euro per week) fors optrekken.

Atlético Madrid wil nog een concurrent voor Mandzukic

Atlético Madrid wil met het geld van Diego Costa nog een spits aantrekken. De Spaanse club zou bij Benfica al een bod uitgebracht hebben op Rodrigo Moreno.

Biglia opnieuw in Madrileens vizier

De naam van Lucas Biglia werd tijdens zijn periode bij RSC Anderlecht al gefluisterd in de wandelgangen van Santiago Bernabeu. En dat is blijkbaar nog steeds niet veranderd. De Argentijn kan na een sterk WK wederom rekenen op de interesse van Real Madrid.

Interesse Liverpool voor Bakkali wordt ontkend

De afgelopen dagen deden geruchten de ronde dat een transfer van Bakkali naar Liverpool nakende was. Er werd gezegd dat hij naar Engeland zou trekken voor onderhandelingen, maar daar blijkt niets van aan.

Koeman droomt van Vlaar

Ronald Koeman droomt van een transfer van Ron Vlaar naar Southampton. Hij beseft echter dat dit moeilijk wordt na de prestaties van zijn landgenoot op het WK.

Nigeriaan op weg naar West Brom

West Bromwich Albion en Dynamo Kiev zouden een akkoord bereikt hebben over de transfer van Brown Ideye. Dat meldt Sky Sports.

Palermo haalt Zweeds international

Palermo heeft Robin Quaison binnen. De Zweedse international komt over van Zweeds vicekampioen AIK Stockholm.

Tottenham denkt aan Suso

Tottenham heeft een beperkt transferbudget deze zomer. Een deel daarvan wil het besteden aan de transfer van Suso. Het Spaanse talent ligt onder contract bij Liverpool, waar er heel wat concurrentie is voor zijn positie.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties