Reactie Klaasen vol zelfvertrouwen: "Seizoen van de doorbraak"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 9 reacties
Klaasen vol zelfvertrouwen: "Seizoen van de doorbraak"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Robert Klaasen kon zich het voorbije seizoen onder Hein Vanhaezebrouck niet helemaal doorzetten. De Nederlander met branie voelt aan dat het onder Yves Vanderhaeghe wel eens zijn jaar kan worden. Gisteren stond hij alvast in de basis tegen Standard.

Sander De Graeve in Kortrijk

Na enkele weken kan Klaasen ook het verschil tussen ex-coach Vanhaezebrouck en Yves Vanderhaeghe inschatten. "Deze coach legt meer de nadruk op positiespel. Mij ligt dat wel, hij wil de bal goed laten rondgaan. De coach gaf al aan dat hij niet bang is om mij erin te zetten."

Het kan dus het jaar van de doorbraak worden voor de jonge Nederlander. "Dat denk ik wel, ja. Ik denk dat ik aardig wat basisplaatsen zal verzamelen. Ik ben goed begonnen en heb die lijn vandaag doorgetrokken. Ik heb bewezen dat ik het aan kan."

Kawashima pakte haast alles

Gisteren liet Kortrijk wel dé kans liggen om een veredeld B-elftal van Standard te verslaan. "Er stonden wat jeugdspelers op het veld bij Standard, ik kende ze alvast niet. Bij de rust kwamen er dan wel twee anderen in. Toch speelden we een goeie match. Alleen jammer dat die keeper van hen haast alles pakte."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties