Transfergeruchten 08/08: Duitse club bood op Mitrovic, Standard onderhandelt met middenvelder

Transfergeruchten 08/08: Duitse club bood op Mitrovic, Standard onderhandelt met middenvelder
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het transfercircus zal nog een dikke drie weken aanhouden. De geruchten stromen dan ook elke dag binnen. Wij bundelen voor u welke spelers aan welke clubs gelinkt worden. Een overzicht...

Middenvelder voor Standard?

Standard zou naar verluidt onderhandelen met Alain Traoré. De linksvoetige middenvelder komt uit voor Lorient en zou bijna 5 miljoen euro kosten.

Mönchengladbach bood op Mitrovic

Aleksandar Mitrovic blijft dit seizoen bij paarswit. Dat bevestigde zowel speler als club. Toch zou Borussia Mönchengladbach een bod gedaan hebben, al werd dat als ontoereikend beschouwd. Om hoe veel het ging is niet bekend.

William Carvalho blijft wellicht in Portugal

William Carvalho, ex-Cercle, trok de aandacht van heel wat Europese toppers door zijn prestaties bij Sporting. Hoewel Arsenal volgens Engelse media heel concreet was zegt de voorzitter van Sporting dat hij nog steeds geen enkel bod heeft ontvangen voor de middenvelder.

Van Gaal wil meer Nederlanders

Volgens de Daily Mail heeft Louis van Gaal een lijstje met potentiële versterkingen doorgegeven aan zijn bestuur. Daarop ook vier Nederlanders: Daley Blind, Kevin Strootman, Nigel de Jong en Ron Vlaar. Tint Manchester United straks orange?

Higuain naar Barcelona? Kwakkels

Volgens de geruchtenmolen zou Barcelona nog geïnteresseerd zijn in Gonzalo Higuain. Ons leek dat al onwaarschijnlijk na de komst van Luis Suarez, maar nu heeft ook zijn broer en manager, Nicolas, die geruchten ferm ontkend.

Feyenoord blijft inzetten op Vossen

De Rotterdammers zouden drie miljoen euro willen geven, maar dat is ruim onvoldoende voor Genk. De kans bestaat dat Vossen het straks hard gaat spelen.

Nog grote kuis bij Cercle

Frederik Boi, Lukas Van Eenoo en Ameye mogen nog vertrekken bij de Vereniging. Gisteren werd Niels Mestdagh al voor één seizoen verhuud aan derdeklasser Koksijde.

Farssi moet weg

De Belgisch-Marokkaanse middenvelder werd naar de B-kern gestuurd en mag weg. Benali trekt naar Kapellen, Van De Walle naar Hoogstraten. Beiden zaten in de beloftenkern.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties