Tegenstander Club kan weer niet winnen

Jens Jacobs
| 2 reacties

Grasshoppers, de tegenstander van Club Brugge in de play-offs van de Europa League, bleef vanmiddag opnieuw steken op een gelijkspel. Het kon nog niet winnen dit seizoen.

Op bezoek bij de voorlaatste Luzern moest Grasshoppers op zoek naar de zege. Na 13 minuten zette Lang de bezoekers op voorsprong. Lang konden ze er niet van genieten, 6 minuten later kon Schneuwly de voorsprong uitwissen. De einstand lag na 19 minuten al vast: 1-1. Een kwartier voor tijd pakte Grichting twee keer geel voor Grasshoppers, Lezcano kreeg direct rood voor Luzern.

Voor Grasshoppers is het puntje te weinig, na vier wedstrijden staan ze met Luzern gedeeld voorlaatste met amper 2 punten. Ook in Europa loopt het niet beter, waardoor de Zwitsers in 6 wedstrijden nog geen enkele keer konden winnen. Hopelijk voor Brugge houdt Grasshoppers die reeks ook de komende weken aan.