Reactie Cercle-spits belooft goals: "Ik ben aangetrokken om te scoren en zal dat ook doen"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 7 reacties
Cercle-spits belooft goals: "Ik ben aangetrokken om te scoren en zal dat ook doen"
Foto: © Photonews

Richard Sukuta-Pasu viel afgelopen weekend voor de tweede keer in bij Cercle Brugge. Ook de Duitse zomeraanwinst kon het tij niet keren, maar aan vertrouwen ontbreekt het hem zeker en vast niet.

Timothy Collard in Brugge

“Het was vandaag moeilijk om iets te forceren, al vind ik toch dat ik mijn best heb gedaan. Ik ben nu klaar, ik ben op niveau, ook fysiek”, aldus de aanvaller na de nipte 0-1-nederlaag tegen KV Oostende.

Sukuta-Pasu verdedigde in het verleden de kleuren van Bayer Leverkusen, Sankt Pauli en Kaiserlautern, waarmee hij in de Bundesliga aantrad. “Maar het niveau in België is zeker en vast ok”, meent de aanvaller.

"De goals zullen wel volgen"

Bij de Vereniging knelt het schoentje vooral voorin, waar de aanvallers ontzettend moeilijk tot scoren komen. “Ik ben een spits en ik ben aangetrokken om goals te maken. Dat ben ik dan ook van plan om te doen”, klinkt het zelfzeker bij de 24-jarige Duitser.

“Ik kreeg tegen Oostende maar één kans, dan is het ook moeilijk om te scoren, hé. Maar ik zit altijd vol vertrouwen. Als het goed gaat met het team, dan zullen de goals bij mij wel volgen”, besluit de spits die er vorig jaar zes scoorde bij Bochum in de tweede Bundesliga.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties