Reactie Engels gefrustreerd: "Het is altijd hetzelfde met Cercle"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 77 reacties
Engels gefrustreerd: "Het is altijd hetzelfde met Cercle"
Foto: © Photonews

Club Brugge geraakte vanavond niet voorbij Cercle. De stadsderby werd afgefloten met 1-1 op het scorebord. Bjorn Engels was na afloop zichtbaar teleurgesteld. Vooral de manier waarom zat diep bij de verdediger. "Cercle weigert altijd te voetballen."

Cédric De Volder in Brugge

Club Brugge wrijft zichzelf in de haren. De blauwhemden hadden deze wedstrijd altijd moeten winnen, maar één enkel kansje voor Junior Kabananga besliste anders over de stadsderby. "We hadden onze kansen moeten afwerken", aldus Bjorn Engels. "Ondertussen was het zaak om scherp te blijven op hun counters. Maar ja..."

"We kennen Cercle Brugge", gaat een duidelijk teleurgestelde verdediger verder. "Het is altijd hetzelfde, hé. Wat ik daarmee bedoel? Dat weten jullie zelf wel goed genoeg. Die ploeg wil nooit voetballen en het is lastig voetballen tegen een muur. Het is frustrerend dat ons spel constant wordt afgebroken door fouten."

Acht op twaalf is te weinig voor topploeg

Al kijkt Engels ook in de spiegel. "Het is natuurlijk onze eigen schuld dat we de wedstrijd zelf niet afmaakten. Op het einde kreef Nicolas Castillo nog een grote kans, maar hij slaagde er niet in om te scoren. Zo'n dingen gebeuren, hé. Acht op twaalf is te weinig voor een topploeg. Het is beter dat het nu allemaal gebeurt dan tijdens de play-offs."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties