Is Milivojevic ineens de middenvelder op overschot geworden?

Is Milivojevic ineens de middenvelder op overschot geworden?
Foto: © Photonews

Nu Steven Defour er is bijgekomen, heeft Besnik Hasi vijf spelers voor twee posities. En dat is er één te veel. Eén van hen mag dan ook uitkijken naar een andere club (verkoop of verhuur) en dat zou best eens Luka Milivojevic kunnen zijn.

Door Johan Walckiers

Met Youri Tielemans, Steven Defour, Luka Milivojevic, Leander Dendoncker en Sacha Kljestan (en eventueel ook nog Dennis Praet en Samuel Bastien) heeft Hasi veel volk voor de twee centrale posities in het elftal. "Daar mag er één van vertrekken. Ik dacht altijd dat het Sacha zou zijn, maar die zit hier nog altijd", zei Hasi vrijdag op de vraag of hij gesproken had met de Serviër. "In een ploeg als Anderlecht moet je kunnen leven met concurrentie. Ik spreek daar niet elke keer over."

Ruimte maken voor centrale verdediger

Een duidelijke hint richting Milivojevic. Maar de middenvelder lijkt ook de keuze te worden als er iemand moet vertrekken. Dendoncker zou dit seizoen stilaan moeten proeven van het grote werk en zal als jongeling geen problemen hebben met een bankzittersstatuut, net als Bastien. Kljestan heeft nog een contract en is - in vergelijking met Milivojevic - de minder dure keuze. Tielemans is altijd titularis, net als Defour. En Praet zit goed op zijn linkerflank.

Hasi wil nog een centrale verdediger en gaf ook aan dat het bestuur met dat dossier bezig is. Een vertrek van de dure Milivojevic zou ruimte maken voor nog een degelijke aankoop. En wellicht heeft Luka zelf ook geen zin in nog een jaartje aanmodderen. Een verhuur/verkoop lijkt dus aangewezen. Maar vindt Van Holsbeeck nog een oplossing voor eind augustus?

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties