Vazquez beoordeelt nieuwkomers: "Het ziet er goed uit"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 17 reacties
Vazquez beoordeelt nieuwkomers: "Het ziet er goed uit"
Foto: © photonews

Club Brugge trok op de valreep nog een blik versterkingen open. Op die manier werd het groepje Spaanstaligen op Olympia uitgebreid. Victor Vazquez ziet het alleszins graag gebeuren. "Ik heb al leuke dingen gezien van de nieuwkomers."

Cédric De Volder in Brugge

"Het is lastig om nu al een oordeel te vellen over de nieuwkomers", vertelt Victor Vazquez als we hem vragen naar de aanwinsten van Club Brugge. "We hebben er tenslotte nog maar een paar trainingen samen opzitten, hé. Maar ik moet toegeven dat ik het leuk vind dat er opnieuw enkele Spaanstaligen zijn bijgekomen."

Met Gato Silva, Felipe Gedoz en José Izquierdo haalde blauw-zwart namelijk drie Zuid-Amerikanen naar West-Vlaanderen. "Ik heb op training al leuke dingen gezien van Felipe en José (Silva heeft nog verplichtingen met Chili en sluit eerstdaags aan, nvdr.). Die jongens spelen hetzelfde soort voetbal als ik, hé. Of ik Gato al ken? Ik heb nog tegen hem gespeeld met FC Barcelona B. Het is een harde kerel in de duels."

Elk team heeft stofzuigers nodig die vuile werk opknappen

"En dat geldt eigenlijk ook voor Ruud Vormer", gaat Vazquez onverstoord verder. "Ik speelde vroeger ook al een keertje tegen hem. Misschien kunnen die jongens, samen met Timmy Simons, voor een evenwicht zorgen in de ploeg? Elk team heeft stofzuigers nodig die het vuile werk opknappen. En dan kan ik vrijer voetballen."

Het was alvast nodig dat Michel Preud'homme van een extraatje werd voorzien. "Er waren de voorbije weken amper wisselmogelijkheden, hé. En dat kruipt natuurlijk in de benen. Dat was overigens ook te zien aan onze prestaties. Ik ben er dan ook van overtuigd dat het vanaf nu in stijgende lijn zal gaan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties