Reactie Meunier wil bevestiging: "Bewijzen dat Club bovenin kan meestrijden"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 7 reacties
Meunier wil bevestiging: "Bewijzen dat Club bovenin kan meestrijden"
Foto: © Photonews

Club Brugge stuurde KV Kortrijk gisteren met zware 5- 0-cijfers naar huis. Thomas Meunier vindt echter niet dat de score een correct wedstrijdbeeld weergeeft. "We hadden het echt wel lastig, hoor."

Cédric De Volder in Brugge

De 1-0 bleef namelijk een lange tijd op het bord. Victor Vazquez bevrijdde blauw-zwart diep in de tweede helft met een tweede doelpunt. In de absolute slotfase dikten José Izquierdo, Fernando Menegazzo en Timmy Simons de score nog aan.

"We hadden het nochtans echt lastig tegen KV Kortrijk", geeft Thomas Meunier toe. "Vooral na de pauze kwamen de bezoekers bij momenten gevaarlijk opzetten. Al is dat eigenlijk deels onze eigen schuld. We trokken met een 1-0-voorsprong de rust in, maar kregen genoeg kansen om te scoren."

Belangrijk om te bevestigen op het veld van KV Oostende

"Na die rode kaart van Maxime Chanot moest Kortrijk wel opschuiven", legt de Luxemburger uit. "Club slaagde er dan nog in om via de snelle tegenaanval nog enkele doelpunten voorbij Darren Keet te trappen. Nu is het vooral belangrijk om te bevestigen op het veld van KV Oostende. We moeten tonen dat we een team hebben dat mee bovenin het klassement kan strijden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties