Reactie Gershon: "We moeten Vandenbussche nu ook niet afschieten, hé"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 4 reacties
Gershon: "We moeten Vandenbussche nu ook niet afschieten, hé"
Foto: © Photonews

AA Gent plaatste zich gisteravond in en tegen Namen niet zonder moeite voor de volgende ronde van de Beker van België. Vandenbussche pakte al snel rood en Gent moest daarna vol aan de bak. Rami Gershon neemt de doelman in bescherming.

Sander De Graeve in Namen

Rami Gershon had het samen met Gent lastiger dan verwacht met vierdeklasser UR Namen. "De coach had ons al gewaarschuwd dat zo'n eerste bekermatch tegen een klein team niet makkelijk zou zijn. Voor een vierdeklasser hebben ze goed gespeeld. Vandaag zagen we dat één actie ons misschien zuur kon opbreken. We hebben volwassenheid getoond en de match uitgespeeld."

Denk dat ik de aanvaller wel gestopt had

Gershon heeft het uiteraard over de rode kaart voor doelman Vandenbussche. De Israëliër stond op dat moment nog achter de Gentse reservekeeper. "Het gebeurde heel erg snel. Ik stond er nog achter hem en ik denk dat ik die aanvaller wel gestopt had. Het is te snel om te oordelen, ik wil eerst de beelden zien", aldus de verdediger na de match.

Ook bij de tegengoal ging een ploegmaat in de fout, maar Gershon sluit de rangen. "We moeten hen niet afschieten voor die foutjes. Dat kan iedereen overkomen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties