Geen Belhocine tegen Lokeren, Oussalah twijfelachtig

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Geen Belhocine tegen Lokeren, Oussalah twijfelachtig
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Gent en Lokeren nemen het zondag op in de slag om Oost-Vlaanderen. Bij Lokeren raakt op Sergio Junior Dutra na iedereen fit. Bij Gent zijn er nog twijfels rond onder meer Mustapha Oussalah.

Door Sander De Graeve

"Haast iedereen is fit bij ons", aldus Peter Maes. Enkel Junior Dutra is nog geblesseerd. Ook Denis Odoi trainde niet vandaag. "Hij kampt met een lichte kuitblessure, maar hij raakt klaar voor Gent. Iedereen is fit en in de bekermatch hebben we maar twee, drie jongens belast."

Bij Gent zit men nog steeds met de langdurig geblesseerde Nicklas Pedersen en Ante Puljic. Ook Belhocine zal er niet bij zijn in de Ghelamco Arena. "Er zit progressie in zijn rugklachten, maar het is nog niet volledig achter de rug", aldus Vanhaezebrouck. "Oussalah trainde wel vandaag, maar het is afwachten welke reactie hij daar morgen op krijgt."

Ook Jinty Caenepeel en Enis Gavazaj zullen we niet aan het werk zien. "Jinty heeft nog apart getraind binnen na zijn ziekte. Enis Gavazaj kon niet trainen. Hij kreeg een stamp op de voet, we weten nog niet hoe ernstig het is."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties