Reactie Praet zoekt oorzaak: "Moeilijk tegen ploegen die achteruit kruipen"

Praet zoekt oorzaak: "Moeilijk tegen ploegen die achteruit kruipen"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Dennis Praet was - samen met Youri Tielemans - misschien wel de beste op het veld tijdens Anderlecht-Genk. Al wou dat volgens ons niet veel zeggen. Praet vond het dan weer niet zo slecht.

Johan Walckiers in Anderlecht

Praet werd geconfronteerd met de slaapverwekkende vertoning uit de eerste helft. "Tuurlijk wilden we winnen. Ik vond ons echt niet zo slecht", aldus de middenvelder. "We moesten vandaag altijd gewonnen hebben, maar het is moeilijk tegen ploegen die achteruit kruipen."

Met iets meer interesse naar de Duivels-selectie gekeken

"Ze stonden heel laag te voetballen. Genk heeft heel goed verdedigd, want wij vonden er geen antwoord op. Wij kunnen zeker niet tevreden zijn met dat punt, Genk heel tevreden. Normaal gezien willen ze meer voetbal brengen, maar in hun situatie is dit begrijpelijk. We hebben misschien iets te weinig kansen bij elkaar gevoetbald."

Praet zelf mocht tevreden terugkijken. Zijn seizoensbegin is heel sterk, zodanig zelfs dat anderen hem al bij de Rode Duivels zagen. "Nee, ik had er niet echt op gerekend", lachte hij zelf. "Maar ja, ik heb wel met iets meer interesse naar de selectie gekeken", knipoogde hij.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties