Sprokkels: Handtekeningensessie RSCA en Sanchez krijgt zoontje van... minnares

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 2 reacties
Sprokkels: Handtekeningensessie RSCA en Sanchez krijgt zoontje van... minnares
Foto: © Photonews

Overal ter wereld is men momenteel lekker aan het 'ballen'. Gevolg: veel kleine nieuwtjes. Onze redactie giet die dagelijks in een handig overzicht.

“Toekomst Alves nog onzeker”

De voorbije dagen verschenen een pak tegenstrijdige berichten omtrent de toekomst van Dani Alves. “Er zijn geen onderhandelingen met een club aan de gang”, aldus de zaakwaarnemer van de Braziliaan. “Maar hij wil liefst bij FC Barcelona blijven.”

Spelers KRC Genk maken zieke kinderen blij!

Monegasken azen nog steeds op Rooney

AS Monaco probeerde tijdens de zomermercato nog om Wayne Rooney naar de Ligue 1 te halen. De Monegasken hebben de hoop niet opgegeven en willen in januari een nieuwe poging wagen. En met de huur van Radamel Falcao in het achterhoofd heeft ASM een stok achter de deur…

Sanchez heeft kind van… minnares

Alexis Sanchez is vader geworden van een zoon: Enig probleem: de moeder is de minnares van de aanvaller van Arsenal. Zelf is de speler nog steeds samen met Laia Grassi. Al zou die relatie wel heel snel op de klippen kunnen lopen… 

Open training + handtekeningensessie bij paars-wit

Er mogen dan wel heel wat internationals naar hun land afgezakt zijn om het op te nemen met hun nationale ploeg. Toch loont de open training die RSC Anderlecht woensdagnamiddag om 14u30 in het Constant Vanden Stockstadion plant de moeite. Na de oefensessie vindt er namelijk een handtekeningensessie plaats in de aanpalende fanshop.

Was Lovren op z'n veertiende al voorbestemd voor Liverpool?

Chevalier en Santini hervatten bij Kortrijk

Teddy Chevalier en Ivan Santini trainden opnieuw mee met de groep. Stijn De Smet revalideerde individueel met fysical trainer Gino Caen. (bron: KVK)  

Beckenbauer viert terugkeer op Wembley met tweet

Franz Beckenbauer is een grootheid van het voetbal, maar op Twitter hadden we hem toch niet verwacht. Mis poes, der Kaiser verstuurde sinds 2012 al 279 tweets. Vandaag tweette hij een foto van zijn bezoek aan Wembley. De Duitser verloor er in 1966 de WK-finale van Engeland.

Waasland-Beveren maakt kennis met golf

Bij Veel teams kan de riem er even af dankzij de interlandbreak. Een pak ploegen geeft hun spelers vrijaf, anderen kiezen voor teambuilding. Golf is in trek, Waasland-Beveren probeerde het vandaag en ook Westerlo zal deze week op de green en de fairway te vinden zijn. 

Club-fans halen hun gelijk: vertrouwde hamburgerkraam is terug

Goed nieuws voor de supporters van blauw-zwart. De catering rond Jan Breydel komt opnieuw in handen van Verkindere, zo meldt Focus-WTV. Het bestuur van Club besliste een tijdje geleden met een ander bedrijf in zee te gaan, tot ongenoegen van de fans. Die halen nu hun slag thuis. "De maynonaise pakte niet" omschrijven de Bruggelingen de wijziging met een kwinkslag.

Simons geeft interview op Twitter

De fans van Club Brugge kunnen woensdag hun kapitein via Twitter enkele vragen stellen.

NBA-ster kan aardig ballen

De meesten onder u kennen Blake Griffin vooral voor zijn geweldige dunks. De forward van de LA Clippers kan blijkbaar ook goed met de voeten overweg.

Hoefkens en Ruytinx weg van shirts Arsenal

Bjorn Ruytinx en Bjorn Engels zijn stevige Arsenal-supporters. Carl Hoefkens passeerde blijkbaar een winkel vol merchandising en ging aan het plagen. Arsenal verloor van Chelsea dit weekend.

Ruytinx antwoorde intussen al.

Ook Bjorn Engels kroop in zijn Twitterpen.

Nieuwe manager Watford al opnieuw weg?

Het is ons wat, daar bij Watford. Billy McKinley, al de derde coach dit seizoen bij de Engelse tweedeklasser, zou al na een week op de wip zitten. Hij leidde het team naar een gelijkspel en een nederlaag gedurende de 8(!) dagen dat hij in dienst is.

De Gea was bijna weg bij United

David De Gea is momenteel de onbetwiste doelman van Manchester United, maar dat was ooit anders. In het begin maakte de Spanjaard een pak fouten en kreeg hij bakken kritiek. Hij dacht zelfs aan vertrekken. "Voor mezelf en mijn familie waren die eerste maanden enorm moeilijk."

Kaminski werkt zich in het zweet bij Anorthosis

Hoe zou het nog zijn met Thomas Kaminski? De doelman zetten zopas een foto op Twitter waarin hij testen aflegt voor de interlandbreak. Bij Famagusta duurt die immers tot de 26e. Kaminski speelde tot hiertoe vier competitiewedstrijden en kreeg daarin 7 goals om de oren.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties