Essevee formeel: "Zelfs als we zouden zakken, blijft Dury aan boord"

Essevee formeel: "Zelfs als we zouden zakken, blijft Dury aan boord"
Foto: © photonews

Bij vele clubs zou de trainer na een 6 op 30 ernstig moeten vrezen voor zijn job, bij Zulte Waregem is dat allerminst het geval. Francky Dury blijft er incontournable, wat voor rust zorgt (of moet zorgen) binnen de kleedkamers.

"Als er ontevreden spelers zijn, proberen ze via het bestuur soms tweedracht te zaaien", geeft Willy Naessens aan in gesprek met HLN. "Maar dat zal bij Essevee niet lukken. Zelfs als we zouden zakken, blijft Francky Dury aan boord."

Qua signaal naar de spelers toe kan dat tellen. "Zijn krediet is eindeloos, dat is inderdaad een signaal naar de spelers toe. Ik denk dat de klik gemaakt is. We moeten gaan denken als degradatiekandidaat en niet als kandidaat voor play-off 1", aldus nog Naessens.

Zulte Waregem staat met 6 op 30 laatste in de stand. Het won enkel op de openingsspeeldag - tegen KV Kortrijk - en heeft na het interlandreces opnieuw enkele belangrijke duels op het programma staan: uit tegen Standard en thuis tegen Cercle Brugge zullen punten moeten worden gepakt.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties