Troisi voelt zich al thuis in België: "Met hulp van goede vriend Mathew Ryan"

Troisi voelt zich al thuis in België: "Met hulp van goede vriend Mathew Ryan"
Foto: © photonews

James Troisi was een van de aanwinsten die Zulte Waregem nog deed op de slotdag van de transfermercato. De Australiër kwam over van Juventus en voelde zich snel thuis bij de club en de omgeving. Dit weekend stond hij nog eens samen op het veld met die andere Australiër in de JPL: Ryan.

Door Aernout Van Lindt

Troisi heeft in België zijn landgenoot Ryan teruggevonden. Dit weekend stonden beiden samen op het veld: de goalie speelde 90 minuten tegen de VAE, Troisi mocht tijdens het 0-0 gelijkspel invallen op het uur. De middenvelder van Essevee heeft een goed contact met de goalie van Club Brugge: “Hij is een goede vriend, ik heb er af en toe contact mee en ben al met hem gaan eten in België."

“Hij steunt mij en ik steun hem", gaat Troisi verder. "Toen ik naar België kon komen vertelde hij al veel goeds over deze competitie. Het is leuk hier een vriend te hebben en om zo even de gedachten van het voetbal te kunnen nemen op tijd en stond.”

Brugge een mooie stad

En de middenvelder voelt zich al thuis bij Zulte Waregem: “Ik hou van de club en deze stad”, laat Troisi er geen twijfel over bestaan. “Natuurlijk is Waregem een kleine stad en ben ik wel wat anders gewoon”, geeft de speler die vorig seizoen nog werd uitgeleend aan Melbourne weten.

“Maar je hebt hier alles wat je nodig hebt. Je moet niet meer hebben. Ik ben al eens in Brugge geweest, dat is ook een mooie stad”, aldus nog de Australiër.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties