Reactie Houdret matchwinnaar met doelpunt en assist: "Maar niet moeilijk met topper als Geraerts naast je"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Houdret matchwinnaar met doelpunt en assist: "Maar niet moeilijk met topper als Geraerts naast je"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Kenneth Houdret was gisteren de matchwinnaar bij Sporting Charleroi. De middenvelder zette de Henegouwers met een doelpunt en een assist op weg naar een 2-0-zege tegen KV Oostende.

Cédric De Volder en Edgar Makanga in Charleroi

En het deed de 21-jarige middenvelder van Charleroi zichtbaar deugd na maandenlang blessureleed. "Ik ben enorm blij met mijn prestatie, maar het is vooral belangrijk dat het team de drie punten pakt. Het is overigens niet moeilijk om goed te presteren met een topper als Karel Geraerts naast je."

"Bovendien is het meer dan positief dat we met deze vier op zes opnieuw opschuiven in het klassement", gaat Houdret verder. "En het was niet tegen de minste tegenstanders, hé. KAA Gent staat nog steeds bovenaan en KV Oostende is dan weer één van de revelaties van het seizoensbegin."

Ik merk dat ik nog matchritme mis

Houdret liet de voorbije weken mooie dingen zien, maar blijft met de voetjes stevig op de grond. "Ik merk dat ik nog matchritme mis", besluit de middenvelder. "Op het einde van de wedstrijd begon ik zelfs krampen te krijgen. Het is dus belangrijk om verder te blijven werken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties